Bij Spoor 8 vind je heel veel op het gebied van en gezond leven. En een steeds groter groeiende expo van duurzame materialen en diensten om gezond te kunnen wonen.

Onder één dak laten Spoor 8 een uitdagende expositie zien van mooie, goede en vooral duurzame producten voor een gezonder en beter leven. Producten die de makers een toekomst geven en de aarde niet onnodig belasten.

Bij Spoor 8 informeren en inspireren we je over wat vandaag jouw leven en de wereld een beetje beter kan maken. Het gaat dan over gezond en natuurlijk eten, over ontspanning en natuurlijke verzorging, over duurzaam en bio-based bouwen, over energie besparen en nieuwe energie maken, over zelfvoorzienend leven, tiny houses en nog veel meer… Wij noemen dat BLISS: a better life in simple steps.

Elke dag zijn er weer nieuwe initiatieven die we graag de ruimte geven om hun authentieke verhaal met jou te delen. Samen maken we zo de betere keuzes voor een betere wereld. Bouwen we met elkaar aan een community van actieve ambassadeurs voor een betere levensstijl. Ieder op zijn eigen manier en samen bundelen we onze krachten en brengen we een betere en duurzamere wereld steeds dichterbij.

Meer informatie vindt u op Facebook Spoor 8 Maashorst en de website spoor-8.nl. Of download de folder van Spoor 8