Een natuurlijk bijzonder bouw- en etalageproject

Het informatiecentrum is een praktijkvoorbeeld van een gebouw dat is neergezet met zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke en agrarische bouwstoffen.

Het gebouw is behalve kantoorruimte ook een bezoekobject waarin de bezoekers kunnen ervaren hoe een biobased woning eruit kan zien en hoe het voelt. Om dit te laten zien geven wij informatie over materialen en toepassingen.


Open voor groepen op afspraak

Groepsbezoek, met inleiding, informatie over natuurlijke bouwmaterialen, rondleiding en vragensessie. Prijzen afhankelijk van de groepsgrootte en het programma.

Studentengroepen, met inleiding, informatie over natuurlijke bouwmaterialen, rondleiding en vragensessie. Prijs vanaf € 250,- ex BTW per groep. Groepsgrootte max. 20 personen.


Brainstorm over uw (ver)bouwplannen met Agrodome

Wilt u in 1,5 uur inzicht krijgen in duurzame mogelijkheden voor uw verbouwing of nieuwbouw plannen? We kijken naar natuurlijke en biobased materialen, slimme oplossingen en enkele aspecten van gezond en comfortabel wonen.

Maak een afspraak met Agrodome. Dit kan op een zaterdag of door de week, afhankelijk van jou wens en onze mogelijkheden.

U kunt zich aanmelden via info@agrodome.nl. U kunt ook bellen naar Stichting Robinia/Agrodome. Bij geen gehoor graag uw naam en telefoonnummer inspreken. De prijs  is € 99,- ex BTW voor een persoonlijk gesprek van 1,5 uur